ΜΕΝΟΥ
Your Cart
SCA Seminars
SCA Seminars
TRAINING SEMINARS

SCA Seminars

SCA Seminars

ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΚΑΦΕ.

Ο SPECIALITY COFFEE ASSOCIATION (SCA) είναι παγκοσμίως, επαγγελματικός οργανισμός που προωθεί την υπεροχή του ποιοτικού καφέ και προσελκύει επαγγελματίες από όλους τους τομείς της βιομηχανίας του καφέ. Απευθύνεται σε Roasters, barista, έμπορους καφέ, τεχνικούς, ιδιοκτήτες, υπεύθυνους λειτουργίας, στελέχη του Coffee Marketing & Πωλήσεων, αλυσίδες καφέ, ξενοδοχεία, κ.ά.

 Το Coffee Skills Program είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα με σκοπό να μεταλαμπαδεύσει την σωστή γνώση επανω στον καφέ και να πιστοποιήσει κατόπιν θεωρητικών και πρακτικών εξατάσεων τους υποψήφιους.Οι πιστοποιησεις του SCA είναι αναγνωρισμένες σε όλο τον κόσμο.

Το Coffee Skills Program επιτρέπει στους συμμετέχοντες να διαλέξουν το εκπαιδευτικό μονοπάτι που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους. Υπάρχουν έξι διαφορετικές ενότητες μαθημάτων βασισμένες σε διαφορετικούς τομείς, η καθεμία με τρία επίπεδα πιστοποίησης, Βασικό, Μεσαίο και Επαγγελματικό. Εκτός από την Εισαγωγή Στον Καφέ που αποτελείται από ένα επίπεδο μόνο. Για κάθε σειρά μαθημάτων μπορείτε να συγκεντρώνετε πόντους μαζί με το πιστοποιητικό, οι οποίοι σας αποδίδονται μετά από επιτυχή εξέταση και όταν συγκεντρώσετε τους 100 πόντους, σας απονέμετε το SCA Coffee Skills Diploma.

3 ΕΠΙΠΕΔΑ

ΒΑΣΙΚΟ/FOUNDATION

Το Βασικό επίπεδο σας παρέχει μια πρώτη γεύση ενός συγκεκριμένου τομέα του καφέ. Είναι ο ιδανικός τρόπος για να αποκτήσετε μία πρώτη εικόνα των βασικών δεξιοτήτων σε μια γνωστική περιοχή και να σας βοηθήσει να αποφασίσετε αν θέλετε να συνεχίσετε την περαιτέρω εκπαίδευσή σας. Δεν απαιτείται απαραίτητα προϋπηρεσία σε αυτό το επίπεδο. Τα μαθήματα/εξέταση αυτού του επιπέδου διαρκούν 1 ημέρα.

 

ΜΕΣΑΙΟ/INTERMEDIATE

Ιδανικό για όσους εργάζονται ήδη στον κλάδο με γνώση των βασικών δεξιοτήτων. Σημαντική είναι η προϋπηρεσία στον τομέα πριν την έναρξη αυτού του επιπέδου. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να κατέχουν την πιστοποίηση του βασικού επιπέδου στη συγκεκριμένη ενότητα. Τα μαθήματα/εξέταση αυτού του επιπέδου διαρκούν 2 ημέρες.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ/PROFESSIONAL

Το Επαγγελματικό επίπεδο είναι ιδανικό για όσους θέλουν να αποκτήσουν εξειδικευμένη γνώση σε υψηλό επίπεδο σε κάθε ειδικότητα. Η επιτυχία σε αυτό το επίπεδο υποδηλώνει στους εργοδότες, άτομα ικανά να εργαστούν σε αυτόν το χώρο. Είναι επιθυμητή εκτεταμένη προϋπηρεσία και σχετική με την ενότητα πριν την έναρξη του επιπέδου. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να κατέχουν την πιστοποίηση του μεσαίου επιπέδου στη συγκεκριμένη ενότητα. Τα μαθήματα/εξέταση αυτού του επιπέδου διαρκούν 3 ημέρες.

SCA COFFEE SKILLS DIPLOMA

Introduction to Coffee

Barista Skills

Brewing