ΜΕΝΟΥ
Your Cart

About Us

DIVADI Coffee Roasters, ο εκρηκτικός συνδυασμός
γνώσης και εμπειρίας σε ένα φλυτζάνι espresso.

Ο DIVADI δημιουργήθηκε από την αγάπη των ανθρώπων του για τον μαγικό κόσμο του καφέ. Η πολυετής εμπειρία μας σε συνάρτηση με την τεχνολογική εξέλιξη στο χώρο του καφέ, καθώς και η πίστη μας στους παραδοσιακούς τρόπους παραγωγής, μας δίνει τη δυνατότητα της δημιουργίας μοναδικών blends, που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Η επιλογή του καφέ.

Ο καφές είναι ιδιαίτερα πολύπλοκος και η διαδικασίες που απαιτούνται, από τη συλλογή του από το καφεόδεντρο μέχρι το φλυτζάνι μας, είναι πολλές και όχι πάντα εύκολες. Η συνεχείς κι επίμονες προσπάθειές μας στην κατανόηση και την κατάκτηση όλων αυτών των διαδικασιών είναι τα εργαλεία μας για την παραγωγή του καλύτερου πράσινου καφέ. Γι' αυτό όλο και περισσότεροι συνεργάτες μας επιλέγουν την εκλεπτυσμένη συλλογή espresso του DIVADI.

Ο καφές από τη φύση για τον άνθρωπο.

Ο καφές ανάλογα με την περιοχή παραγωγής του, το υψόμετρο και τις κλιματολογικές συνθήκες που επικρατούν, αλλάζει, εξελίσσεται, διαφοροποιείται. Η εκπαίδευση και η συνεχής ενημέρωση μας πάνω σε αυτές τις διαφορές μας δίνουν τη δυνατότητα να μετατρέψουμε αυτόν τον μοναδικό καρπό που μας χαρίζει η φύση, στο δημοφιλέστερο ρόφημα